Visual Thinking

Visual Thinking

Duik in onze workshops visueel denken, leer tekenen en illustreer je gedachten en ideeën en zie hoe creativiteit samenkomt met strategie, innovatie en vooruitgang!

Doelgroep:

Voor iedereen

Duur:

1 dag met 5-weken opvolging

Groepsgrootte:

minimaal 8 personen

Herontdek de kracht van het tekenen als een essentiële vaardigheid en begin vol vertrouwen aan je eigen artistieke avontuur.

Verbeter je communicatie en overtuigingskracht door de inzet van visuele middelen. Tijdens de dag oefen je in motoriek en handschrift, krijg je een basistraining in kleurgebruik, compositie en flow en bouw je aan een eigen bibliotheek van icons. Je leert hoe je een idee kunt uitwerken tot een visuele praatplaat en krijgt adviezen voor optimaal materiaalgebruik.

Natuurlijk helpen wij je ook om te blijven oefenen, zodat je de vaardigheid in tekenen ook echt eigen kan maken. Na afloop is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de uitdaging om 5 weken lang te blijven oefenen in het tekenen.

L E E R D O E L E N

Leer hoe je ideeën en gedachten kunt visualiseren en communiceren, ongeacht de branche, het bedrijf of de sector.

Motoriek & materiaal

Doe basisoefeningen die niet alleen je motorische vaardigheden verbeteren, maar ook je ideeën tot leven brengen. Wij geven tips voor optimaal materiaalgebruik (incl. groot formaat en digitaal).

Iconen & kleur

Vorm je visuele identiteit. Be iconic! Iconen tekenen en het opbouwen van een icon-bibliotheek zodat jouw creaties/tekeningen een verhaal vormen. Leer de basis van kleurgebruik om kleur te geven aan je (unieke) verhaal.

Compositie

Leer de kunst van het vertellen van verhalen door middel van compositie en flow. Wij geven je inzicht in het proces van het maken van een plaat - van idee naar meesterwerk

Visuele taal

Zie je woorden tot leven komen. Verbeter je handschrift en leer hoe je betekenislagen kunt toevoegen met behulp van keywords. Het gaat niet alleen om letters; het gaat om het creëren van een visuele taal.

Wil je ook leren visueel denken?