Welkom Mark Teeken als onze nieuwste aanwinst!

Welkom Mark Teeken als onze nieuwste aanwinst!

Welkom Mark Teeken als onze nieuwste aanwinst!

Wie ben je en waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?

Ik ben Mark, 52 jaar, en samen met mijn partner Nanja heb ik drie kinderen. Je kunt me 's nachts wakker maken voor een potje squash, ik sta dan ook zeker drie keer per week op de baan. Als ik niet aan het squashen ben of tijd met mijn gezin doorbreng, vind ik het leuk om te koken, vooral stoofpotjes.

Wat is je achtergrond en wat is de link tussen jouw achtergrond en je werk als consultant?

Sinds 1997 ben ik werkzaam, na mijn studie Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam te hebben afgerond. Zo heb ik meer dan 13 jaar gewerkt voor een vooraanstaande partner van Microsoft, waarbij ik de kans kreeg om aansprekende IT-projecten te begeleiden. Eerst was het niet vanzelfsprekend dat ik in de IT zou belanden. Gezien mijn opleiding zou een carrière in een financiële functie meer voor de hand hebben gelegen. Echter, mijn passie voor technologie en innovatie leidde mij al snel naar de IT-sector. Inmiddels werk ik al meer dan 25 jaar op het raakvlak van IT en business.

Dit sluit mooi aan bij Heroes Corp, dat gespecialiseerd is in het realiseren van innovatie. Ik verheug me er dan ook erg op om samen te werken met gelijkgestemden en om innovatieve projecten te realiseren.

Wat is jouw rol bij Heroes Corp?

Ik heb ruime ervaring in het begeleiden van projecten. Delivery zit me in het bloed, en ik krijg veel energie van het creëren van ‘iets’ uit ‘niets’. Door de jaren heen heb ik geleerd verder te kijken dan alleen de techniek. Ik let er juist op hoe mensen reageren op de veranderingen die projecten met zich meebrengen, kortom, transformatie. Ik verheug me erop om mij, samen met de ervaren Heroes collega’s, te richten op het helpen van klanten bij het realiseren van hun (IT-) innovaties.

Wat maakt Heroes Corp tot hét bedrijf waar je voor wil werken?

Bij Heroes Corp. schiet meteen het woord intrinsieke motivatie me te binnen. Het bedrijf zit vol met intrinsiek gemotiveerde mensen, omdat we samenwerken aan innovatieve trajecten bij organisaties in een kritische infrastructuur. Zij staan voor enorme uitdagingen om mee te gaan met de veranderingen van deze tijd. Ik kijk er erg naar uit om met gelijkgestemden samen te werken aan deze trajecten, veel te leren, en mijn kennis, ervaring en inspiratie te delen.

Wat vind je zo leuk aan je werk dat je het zelfs onbetaald zou doen?

Ik vind het heerlijk om me te mogen verdiepen in nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Zo ben ik al geruime tijd bezig met AI en aan het zoeken hoe dit het beste in te zetten voor het oplossen van de uitdagingen van deze tijd.

Waar sta jij om bekend op kantoor?

Mijn passie voor de squashsport. De spannende combinatie van intensiteit, tactiek en techniek staat misschien onbedoeld symbool voor hoe ik in het leven sta.

Je werkt bij Heroes Corp, op welke superheld lijk jij het meest?

Ik zou mezelf vergelijken met Iron Man, iemand die zijn kennis en technologische vaardigheden gebruikt om innovatieve oplossingen te bedenken voor complexe problemen. Net als Iron Man combineer ik mijn liefde voor technologie met een toewijding om de wereld een beetje beter te maken. Eén project tegelijk.

Laat ons jouw idee tot leven brengen.

Laat ons jouw idee tot leven brengen.

Laat ons jouw idee tot leven brengen.