Stefan Klawer start bij Heroes!

Stefan Klawer start bij Heroes!

Stefan Klawer start bij Heroes!

Wie ben je?

“Ik ben Stefan, 45 jaar. Ik woon samen met mijn vriendin Bonnie en drie kinderen in Amsterdam.”

Waar kan je jou ’s nachts voor wakker maken?

 “'s Nachts slaap ik het liefst en daar kan ik erg van genieten, zeker nu de kinderen wat ouder zijn en ze ons ’s nachts met rust laten.”

“Waar ik van hou is sporten (roeien, wielrennen, hockey, yoga en fitness) en goed eten & drinken. Als het dan toch moet, zou je mij best wakker kunnen maken voor lokale lekkernijen: een echte Bossche bol of iets Italiaans: een arancino of insalata Caprese met verse ingrediënten en een glas perfecte Italiaanse wijn.”

Wat is jouw achtergrond wat is een onverwachte link tussen jouw achtergrond en je werk als consultant?

“Sinds 2006, na mijn studie Werktuigbouwkunde in Delft, ben ik werkzaam geweest binnen verschillende industrieën (aerospace, automotive, FMCG, staal, food, chemical en hospitality) en domeinen (o.a. Manufacturing, Supply Chain, Procurement en Sales). Hierbij had ik altijd een focus op verbeteren, transformatie en innovatie. Ik vind het mooi om samen te werken met mensen met verschillende achtergronden en culturen, om zaken vanuit verschillende perspectieven te benaderen en ook écht toegevoegde waarde te leveren. Het liefst iets wat ook maatschappelijk relevant is. Dat laatste sluit heel goed aan bij Heroes Corp waar wij toegevoegde waarde leveren aan kritieke infrastructuren, zoals in de energiesector, telecom en spoorwegen.”

Wat is jouw rol bij Heroes Corp?

“Ik heb ruime ervaring op het gebied van programma-, verander- en projectmanagement in diverse rollen, wat een goede basis is om in mijn rol als Associate klanten te ondersteunen bij hun transformatie of innovatie vraagstuk.”

Wat maakt Heroes Corp tot hét bedrijf waar je voor wil werken?

“Het bedrijf ademt innovatie in combinatie met maatschappelijk relevant werk. Ik zie hardwerkende, slimme en open mensen binnen het bedrijf, in een mooie werkomgeving. Wat een privilege om hier onderdeel van te mogen zijn!”

Wat vind je zo leuk aan je werk dat je het zelfs onbetaald zou doen?

“Het mooie is om in een omgeving te zitten, die bezig is klanten te ondersteunen om bij de tijd te blijven door innovatie. Zelf word ik daar ook bij uitgedaagd om open en vernieuwend in het leven te blijven staan en dat ook nog eens binnen een maatschappelijk relevante context.”

Waar sta jij om bekend op kantoor?

“Ik vind het heel belangrijk om hard te werken, het werk samen te beleven in een team, resultaat te boeken en ook te vieren. Tijd is namelijk schaars, dus die kostbare tijd wil ik graag goed benutten.”  

Je werkt bij Heroes, op welke superheld lijk jij het meest?

“Spiderman, natuurlijk! Op straat ben ik zelfs een aantal keren herkend door mijn fans als één van de acteurs van Spiderman, mijn andere functie. Hij staat bekend om zijn creativiteit en inventiviteit, hoe nijpend of uitdagend de situatie ook is.”

 

Laat ons jouw idee tot leven brengen.

Laat ons jouw idee tot leven brengen.

Laat ons jouw idee tot leven brengen.